Jídelní lístek ... 

Platný od 16.10.2017 do 20.10.2017

Bufet Fakulta strojní

Pondělí
Polévka:
Frankfurtská.........................................................................................25 Kč
(uzenina, brambory, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Plněná kuřecí kapsa; vařené brambory / rýže..........................86 Kč
(kuřecí maso, klobása, niva, vejce kapie, veka, koření)
Hlavní jídlo 2:
Vepřový plátek na zázvoru; vařené brambory / hranolky.....79 Kč
(vepřové maso, zázvor, cibule, mrkev, kořen)
Hlavní jídlo 3:
Vepřový steak s restovanými jablky; hranolky.........................92 Kč
(vepřové maso, máslo, jablka, hřebíček, koriandr)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý
Polévka:

Bramborová..........................................................................................25 Kč
(brambory, zelenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Moravský vrabec se zelím / špenát;
bramborový / houskový knedlík....................................................84 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek, špenát / zelí, směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Kuřecí steak s lilkem; hranolky.......................................................92 Kč
(kuřecí maso, lilek, směs koření)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Středa
Polévka:
Čočková..................................................................................................25Kč
(čočka, uzenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kuřecí řízek Savoj; bramborová kaše..........................................85 Kč
(kuřecí maso, trojobal, vejce)
Hlavní jídlo 2:
Vepřový steak s rajčaty a sýrem; hranolky................................92 Kč
(vepřové maso, sýr, rajčata, směs koření)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek
Polévka:
Slovenská kyselica.............................................................................25 Kč

(zelí, brambory, klobása, uzené maso, smetana, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Svíčková na smetaně;
 houskový knedlík...................................89 Kč
(hovězí maso, kořenová zelenina, smetana)
Hlavní jídlo 2:
Kuřecí steak s medvědím česnekem; hranolky........................92 Kč
(kuřecí maso, medvědí česnek, grilovací koření)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek
Polévka:
Pórková s vejci....................................................................................25 Kč
(brambory, pórek, vejce, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Pikantní masová směs; rýže............................................................83 Kč
(vepřové maso, kuřecí maso, směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Vepřová dušená kýta s mrkví; Vařené brambory ...................78 Kč
(vepřové maso, mrkev, směs kořen)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Bufet Fakulta elektrotechnická

Pondělí
Polévka:
Drštková................................................................................................25 Kč
(hovězí dršťky, směs koření)
Hlavni
jídlo 1:
Kuřecí gyros; hranolky / rýže...........................................................78 Kč
(kuřecí maso, koření na gyros, tzatziki)

Hlavní jídlo 2:
Segedínský guláš; houskový knedlík...........................................79 Kč
(vepřové maso, zelí, smetana, koření)



------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý
Polévka:
Frankfurtská..........................................................................................25 Kč
(brambory, uzenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Farmářský kotlet; hranolky / rýže..................................................84 Kč
(vepřové maso, klobása, křen, sýr směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Drůbeží risoto se sýrem....................................................................79 Kč
(rýže, kuřecí maso, zelenina, sýr)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Středa
Polévka:
Fazolová................................................................................................25 Kč
(fazole, klobása, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kuřecí plátek s Bretaňskou zeleninou;
vařené brambory /hranolky.............................................................82 Kč
(kuřecí maso
, bretaňská zelenina)
Hlavní jídlo 2:
Koprová omáčka, hovězí vařené; houskový knedlík..............82 Kč
(hovězí maso, kopr, smetana)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek
Polévka:
Bramborová..........................................................................................25 Kč
(brambory, zelenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Čevapčiči; vařené brambory...........................................................79 Kč
(brambory, zelenina, směs koření, mleté maso, směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Kuřecí čína; hranolky / rýže.............................................................84 Kč
(kuřecí maso, zelenina, směs koření)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek
Polévka:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky..............................................25 Kč
(hovězí maso, zelenina, játrové knedlíčky, nudličky, koření)
Hlavní jídlo 1:
Smažené kuřecí řízečky; vařené brambory...............................86 Kč
(kuřecí maso, trojobal)
Hlavní jídlo 2:
Smažené vepřové řízečky; vařené brambory...........................86 Kč
(vepřové maso, trojobal)
-------------------------------------------------------------------------------------------
(v------------------------------------------------------------------------------------

© 2017 La Cuisine Royale  |  Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky